Webbläsarspelet Secret Relict

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Kul Webbläsarspel

I det här webbläsarspelet upplever du spännande utmaningar. Anta rollen som en äventyrare. I Secret Relict, äventyr webbläsarspel, beger du dig ut på expeditioner.


Secret Relict

Secret Relict – Spelidén

Syftet med det stora webbläsarspelet Secret Relict, är den mest framgångsrika skattjägare som någonsin har stigit och ökar dess skatter.

En Generation-Webbläsarspel

Exceptionell spelnöje för alla åldrar - som erbjuder dig det spännande, bra äventyrs webbläsarspelet Secret Relict med sina spel funktioner.

Voodoo docka
I världen av Secret Relict
Sphinx i spegeln
Äventyraren

Secret Relict – Spel och Nöje

Det är din första skattjakt expedition i det mångfaldigt-varierande äventyr webbläsarspel Secret Relict som leder dig in i Ensamhetens Dal. Här bemästrar ni de första uppdragen, genomför utgrävningar och får de första ädelstenar från marken. Så du lär dig webbläsarspelets handledningen, spel introduktionen, det viktigaste i spelet att känna till spelstegen och funktionerna. I webbläsarspelet Secret Relict väntar en rolig och framgångsrik mix av spel, nöje och spänning.

Webbläsarspelets-Funktioner i Äventyrsspelet

I onlinespelet Secret Relict är du titeln hjälte. Bege dig ut på fascinerande Utgrävnings expeditioner i tuffa områden och utforskar den långa historien av förlorade civilisationer, där ni erfar det största skattjägare äventyret i webbläsaren , och ger dig mod genom de många utmaningarna. Secret Relict erbjuder därigenom många online spel funktioner från voodoomagi som du försvarar dig med mot Skattjägare-konkurrenterna, till rätt utrustning som gör att du kan utföra en optimal sökning. Upplev många funktioner i detta extraordinära webbläsarspel som kan spelas helt gratis.

Kleinod i Secret relikt
Secret Relict öarna

Spela med gratis nu: Upjers-Spel

Sedan 2006 Bambergs företaget Upjers utvecklat och publicerat Webbläsarspel. Det är onlinespel som kan spelas gratis samt direkt i webbläsaren utan att laddas ner och installeras. Genrens mångfald sträcker sig från kul sjukhus-simulering till Skattjakts webbläsarspel.

Forum - Secret Relict