Secret Relict – Bli nu en Skattjägare

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Skattjakt

Detta är den stora utmaningen för alla Skattjägare! I online-spelet Secret Relict går användarna på skattjakt. Du söker igenom de olika områdena efter skatter.


Secret Relict

Secret Relict – Spelidén

I Secret Relict glider man antingen i rollen som en äventyrare eller arkeolog och skapar din väg till den stora skattjägare turnén.

För skattjägare från alla ålders

I gratis online-spelet Secret Relict kommer både unga och gamla Skattjägare få full utdelning av sina kostnader. Spelet imponerar med sin stora spelidé.

Voodoo docka
I världen av Secret Relict
Sphinx i spegeln
Äventyraren

Spel och ren Spänning

Spännande expeditioner i exotiska områden, utgrävnings operationer med hackor, spadar och rep - det erbjuder er det spännande Skattjägare webbläsarspelet Secret Relict. Fördjupa dig i den fantastiska världen av äventyrsspel och upplevelser med Secret Relict, en exceptionell representant för genren. Du kan förvänta dig stora utmaningar, knepiga gåtor och magiska ögonblick i ett verkligt magiskt Skatteägarspel.

Skattjägarspelets Funktioner

Utgrävningsexpeditioner kostar Kraft. Det är vad spelarna erfar på olika sätt i Skattjägarspelet Secret Relict. Därför kräver varje applikation , varje spade, förstoringsglas och andra verktyg en viss mängd kraft poäng, vilka regenereras gradvis. En vettig budgetering av dina virtuella kroppskrafter i spelet krävs. Eftersom endast de som kombinerar utgrävningskraft med hjärna och uthållighet, i Secret Relict, går framåt så snabbt som möjligt. Så det finns olika funktioner, till exempel den gåtfulla sfinxen i djungeln, som ger dig svåra frågor eller voodoodockor, med vilka du kan hävda dig mot Skattjägare-konkurrenterna i Secret Relict.

Kleinod i Secret relikt
Secret Relict öarna

Spela Grtais: Upjers-Spel

Webbläsarspel inspirerar miljontals människor runt om i världen. Upjers GmbH från Bamberg utvecklar och publicerar gratis spelbara onlinespel sedan 2006. Produktsortimentet omfattar härmed också affärssimuleringar och sjukhusspel samt skattjakt spel Secret Relict.

Forum - Secret Relict