Secret Relict – Onlinespel i Äventyrsmiljö

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Onlinespel

Miljoner människor låter sig inspireras av dem. Onlinespel erbjuder stor variation och kan spelas upp på datorn. En grupp av online spel är Webbläsarspel.


Secret Relict

Secret Relict – Historien

I det underhållande Webbläsarspelet Secret Relict beger du dig ut på expeditioner till exotiska och fortfarande outforskade områden.

Online spelupplevelsen för alla

I Secret Relict handlar det om en online spelupplevelse som med spelets kontroller och sina stora idéer passar till spelare i alla åldrar.

Voodoo docka
I världen av Secret Relict
Sphinx i spegeln
Äventyraren

Secret Relict - Skattjakten

Underhållande expeditioner, spännande utmaningar och fantastiska skatter - allt det erbjuder dig gratis Äventyrsspelet – Secret Relict . Här gäller det i denna speciella genre av Onlinespel om att söka outforskade områdena efter värdefulla artefakter. Oavsett om det är i en brinnande het ökensand, härlig äng eller kvävande djungeln - områdena i Secret Relict kräver spelarens faktiska skattjägare kvaliteter.

Onlinespel Funktioner

För Onlinespel såsom Secret Relict är de grundläggande. Vi talar om onlinespel funktioner. Därför räknar ni också med Secret Relict stora spelfunktioner. Upptäck effekten av artefakter och lägg din energi på ett riktat mål. För varje åtgärd i Utgrävningarna i webbläsarspelet Secret Relict kostar kraftpoäng. Endast de som hushåller väl med sin energi kan göra sina expeditioner optimalt och arbetar inte till utmattning. Men det väntar dig många fler fantastiska funktioner i den virtuella skattjakten. Tjäna låtsaspengar. Genom att sälja upptäckter och uppgradera dina verktyg för att söka på så många som möjligt Secret Relict spelfält.

Kleinod i Secret relikt
Secret Relict öarna

Gratis och toppen: Upjers-Spel

Sedan 2006 utvecklar Bambergs spelutgivare Upjers Webbläsarspel. Dessa är Online spel som du kan spela i webbläsaren (t.ex. Mozilla Firefox, Internet Explorer, osv) . Valet av gratis onlinespel sträcker sig från Farm simulering till äventyrsspelet Secret Relict.

Forum - Secret Relict