Secret Relict – Spela Gratis Äventyrsspel i Webbläsaren?

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Upplev bra Äventyrsspel

De ökar i popularitet. Med Secret Relict presenterar nu Bamberg spelutgivare Upjers ett webbläsar spel, som tillhör gruppen av gratis äventyrsspel.


Secret Relict

Secret Relict – Skattjägarhistorian

Dobrodruh nebo dobrodružka? Po tom co jste si zvolily svůj charakter, tak můžete ihned začít se hrou.

Spelupplevelse för alla Åldrar

Online äventyrsspel som Secret Relict ger en unik spelupplevelse. Därför är Secret Relict lämplig för spelare i alla åldrar.

Voodoo docka
I världen av Secret Relict
Sphinx i spegeln
Äventyraren

Flott Äventyrsspel

Med Secret Relict har Bamberg spelutgivaren Upjers publicerat ett extraordinärt webbläsare spel från området bra äventyrsspel. I olika delar av spel-området i Secret Relict kan användaren gå på skattjakt och söka bland omfattande öknar, djungler och Stråhyddor . Beroende på området för deras expedition, används olika utgrävnings verktyg.

Gratis online Äventyrsspel Funktioner

Webbläsarspel är en mängd olika online-spel som kan spelas gratis på Internet. Förutom en övertygande spelidé är det främst de många funktionerna som är attraktionen av onlinespelet. Detta gäller även för äventyrsspel som Secret elict. Från att välja rätt gräv verktyg till omfattande säkerhetsutrustning vidare till meddelandesystemet, det stora skattjaktsspelet omfattande funktioner. Dessutom har spelaren funktionen uppdrag att bemästra. På så sätt erbjuder äventyrsspelet redan från början spelnjutning.

Kleinod i Secret relikt
Secret Relict öarna

Upplev nu gratis : Upjers-Spel

De är färgglada, roliga, och de kan spela gratis. Vi talar om de olika webbläsarspelen av Bambergs spel tillverkare Upjers. Sedan 2006 utvecklade och publicerade Upjers gratis onlinespel, inklusive bra äventyrsspel som Secret Relict tillhör.

Forum - Secret Relict