Secret Relict – Upplev bra äventyrsspel online !

Browsergames  von Upjers

Secret Relict – Upptäck bra gratis äventyrsspel

Bra äventyrsspel - det var det mål som Upjers av Bamberg webbläsarspel bolaget ville ha. Med Secret Relict presenterar bolaget nu sitt första webbläsarspel av gratis äventyrsspel.


Secret Relict

Secret Relict – Spelets innehåll

Secret Relict erbjuder en bra mix av innehåll som kombinerar olika delar av äventyrsspel tillsammans.

Heltäckande Skattjägare-Nöje

Secret Relict är ett av de goda äventyrsspelen som tilltalar användare i alla åldrar och kan se genom deras helt lyckade spelidé.

Voodoo docka
I världen av Secret Relict
Sphinx i spegeln
Äventyraren

Bra Äventyr Spelfunktioner

Bra äventyr spel som Secret Relict har en mängd roliga funktioner. Så kan användarna redan välja att starta spelet mellan två karaktärer. Antingen börjar man som attraktiva arkeologen Jade Owens i spelet eller så väljer man äventyrligt beprövad vagabonden James McGee. Antingen som skattjägare eller äventyrare - omfattande funktioner som hacka, spade, rep eller förstoringsglas kan användas av båda karaktärerna.

Secret Relict – Bara bra äventyrsspel

Med sina många funktioner, olika uppdrag och spännande utmaningar som inkluderas i skattjakt onlinespelet Secret Relict definitivt bra för spel grupp äventyr. På exotiska platser tar spelaren hand om spännande expeditioner för att höja fantastiska skatter. Men det väntar så många överraskningar. Eftersom det förutom brytning verksamhet också finns knepiga gåtor av den mystiska Sphinx och samtidigt förvalta försiktig med sina befogenheter. Mycket viktigt är att förvärva och utveckla verktyg som kan användas beroende på markens egenskaper i Secret Relict.

Kleinod i Secret relikt
Secret Relict öarna

Gratis Webbläsarspel: Upjers-Spel

Sedan 2006, har Bamberg spelutgivare Upjers utformat, skapat och publicerat gratis webbläsarspel. Utbudet av Gratis upjers spel varierar från ekonomiska modeller till fantasi action rollspel till äventyrsspel, till vilka Secret Relict hör till.

Forum - Secret Relict